Weblinks
# Görüntüle
# Web Bağlantısı Tıklamalar
1   Link   Londra Müzesi Grubu
Londra Müzesi ile Docklands Müzesi'nden oluşuyor.

a) Londra Müzesi: www.museumoflondon.org.uk/English/
Tarihöncesinden günümüze uzanan dönemi kapsayan müze koleksiyonu büyüklük ve kapsam bakımından dünyadaki kent müzeleri arasında ilk sırayı alıyor. Müzenin web sitesinde Londra kentine ilişkin kapsamlı bilgilerin yanı sıra 1.000'i aşkın fotoğrafa ve çok zengin seramik ve cam koleksiyonuna da ulaşılıyor. Müzenin sitesinde sürmekte olan sergilere ilişkin bilgilere de yer veriliyor.

b) Docklands Müzesi: www.museumindocklands.org.uk/English/
Koleksiyonunun büyük bölümünü Londra Limanı Yönetimi'nin koleksiyonunda yer alan belge ve nesneler oluşturuyor.
2   Link   Liverpool'da Yaşam Müzesi
Müzede, Liverpool kentinin tarihi ve ekonomisi ile insanlarının ve kültürlerinin öyküsü anlatılıyor. Müzenin sitesinde sergiler ve müze koleksiyonları hakkında bilgiler ve görsel malzemeler yer alıyor. Müze koleksiyonu kentsel yaşam, kentli askerler, geçimini sağlamak, işçi ve kadın hakları hareketleri gibi başlıklar altında düzenlenmiş.
Buradasınız: Anasayfa PROJELER İnternet Bağlantıları Kent Müzeleri - İngiltere