ADALAR MÜZESİ YIL SONU ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

17 Aralık Cumartesi ve 18 Aralık Pazar günlerinde Adalar Müzesi’nde düzenlenecek Yıl Sonu Şenliği’ne bütün adalıları, adaseverleri bekliyoruz!

2022’nin sonunu hep birlikte bir getirmeyi hedefleyen ve iki gün sürecek olan bu etkinlikte Adalı el sanatçılarımızın tasarladığı birbirinden zevkli yılbaşı temalı ürünler, Adalı Yayınları kitapları, çerçeveli eski ada fotoğrafları, Müze Café’den kış günlerine özel leziz yiyecek ve içecekler, kültürel çeşitliliğimizi vurgulayan çok ilginç söyleşiler, hem yetişkinlere hem çocuklarımıza hitap eden yaratıcı atölye çalışmaları, farklı dinletiler, minikler için gün boyu ücretsiz sinema, patlamış mısır ve pamuk şeker, yılbaşı şarkıları korosu ve nice sürprizler sizleri bekliyor. Cumartesi 19:00’dan sonra müze içinde devam edecek sazlı-sözlü-sürprizli yıl sonu partisi de cabası!

Detaylı programı Instagram hesabımızdan takip edebilir, ücretsiz atölye çalışmalarımıza DM göndererek ya da Müze’yi arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Gelin, yılı coşkuyla, samimi, coşkulu ve keyifli bir ortamda tamamlayalım, Adalar Müzesi’nin müşterek mekânımız olduğunu yeniden hatırlayalım…

Hepinize sağlıklı, bereketli, mutlu bir yeni yıl dileriz.

Adalar Müzesi
Telefon: 0216 382 6430
Instagram: @adalar_muzesi

Adalı Yayınları'nın satılamayacak durumdaki kitaplarından Eva Kent'in yayınevimize özel hazırladığı Yılbaşı süslerinden bir örnek.

Adalar Müzesi Sanal Turu

sanal tur_yeniAdalar Müzesi sanal turu 2011 yılında büyüyen Müze'yi videoları ile birlikte göstermek üzere yenilendi. Sanal geziyi Sanal Adalar Müzesi'nde izleyebilirsiniz.

Adalar'ın Sesleri

adalarin_sesleri