Adalar Kütüphanesi Müzede Açıldı

Adalar kütüphanesi Müze'de açıldı...

Kütüphane Adalar ve İstanbul’la ilgili kitap, süreli yayın, tez, katalog, albüm ve benzeri yayınları bir araya toplayarak müze ziyaretçilerinin ve araştırmacıların hizmetine sunmayı hedefliyor. Kütüphanede Adalar ve çevresi hakkında yayınlanmış her türlü basılı ve elektronik malzemenin kendisi ve erişim bilgisini bulabilirsiniz.

Müze kütüphanesinde Adalar ve İstanbul konulu yayınların yanı sıra müzecilik ve kent konulu yayınlara da erişilebilir. Günümüzde matbu kitap ve süreli yayınların hızla yerini alan elektronik kitap, dergi ve gazetelerin erişimine olanak sağlama konusunda da çalışmaları devam eden kütüphanemize dahil olmasını önereceğiniz yayın ve yayınlarınızı bize ulaştırmanızdan memnun oluruz.

Kütüphane listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler Adalar Kütüphanesi Müzede Açıldı