Adalar Müzesi "Kuşbakışı Adalar" Sergisi ile EMITT Fuarı'nda

09-12 Şubat 2012 Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Olan
 EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 'nda Buluşalım..

İstanbul Adaları’nın Yerel Yönetimi, Adalar Müzesi dahil kültür kurumları ve STK’larının yöneticileri, turizm işletmecileri, Adalar’ın tanıtımı için güçbirliği yaptılar ve 9-12 ŞUbat tariherinde TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’ndeki EMITT Turizm Fuarı'na ortak standla katılıyorlar.

Standın iç ve dış yüzeyi, Adalar Müzesi’nin açılış sergilerinden “Kuşbakışı Adalar” sergisi panolarıyla Adalar için sergi alanına dönüştürüldü.

60 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden turizm profesyonelleri ve tatilcilerin ziyaret edip, iş görüşmeleri ve tatil planı yapacağı fuara ADALAR bu yıl da etkin bir şekilde katılıyor.

EMITT Turizm Fuarı, 5. Salon, 538 Nolu Adalar standında, 10 Subat 2012 Cuma gunu saat 15.00’te, bir kokteyl de organize ediliyor.
Bekliyoruz.

* Fuara ücretsiz davetiye alabilmek icin www.fuardavetiyesi.com sitesinden online kayıt yaptırınız.

Son Güncelleme ( Cumartesi, 28 Ocak 2012 23:43 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler Adalar Müzesi "Kuşbakışı Adalar" Sergisi ile EMITT Fuarı'nda