İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Aya Nikola İçin Tasarlıyor

Aya Nikola Hangar Binası'nda ziyaret edilebilir...

itu

İTÜ Mimarlık Fakültesi - Mimarlık Bölümü 2010-2011 Güz Yarıyılı Bitirme Ödevi C Jürisi proje konusu olarak "Adalar Müzesi :Kültür ve İletişim Platformu" nu ele alıyor.

Jüri bu konu ile, "yeni müze" kavramının ortak yaşam, iletişim, paylaşım alanı olarak tartışılmasını hedefliyor. Deneyimsel bir çalışma olarak ele alınan Projeler ile, Adalar'a ait belleği oluşturmak, yaşatmak ve tanıtmak amaçlarını güden; esnek dönüştürülebilir, etkileşimli bir mekan/ mekanlar grubu tasarlıyor. Çalışma, Büyükada Aya Nikola Mevkii'nin yanı sıra, Büyükada içinde seçilen çeşitli kamusal alanlarda, sergileme ve etkinliklere mekan sağlayabilecek olası yerler için öneri ve senaryolar geliştirmeyi amaçlıyor.

Son Güncelleme ( Pazar, 01 Nisan 2012 17:15 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler İTÜ Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Aya Nikola İçin Tasarlıyor