Mimoza Şenliği ile Dünya Kadınlar Günü ve Mimozaların Açışı Kutlandı

Adalar Müzesi ve Adalar Belediyesi
İşbirliğiyle Düzenlenen "Mimoza Şenliği"  6 Mart Pazar Günü Yapıldı...

Mimoza Şenliği

Adalar Müzesi ve Adalar Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Mimoza Şenliği, yüz kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Anadolu Kulübü’nde Dünya Kadınlar Günü ve Mimoza Açışı'nı konu alan sunumlardan sonra, Kent Orkestrası Oda Müziği Grubu'nun konseriyle Adalılar keyifli vakit geçirdiler

Konser eşliğinde yapılan ikramdan sonra Adalar Müzesi Bahçe Kültürü Danışmanı Gürsan Ergil eşliğinde, önemli mimoza ağaçlarının yakından tanıtılması ve büyük tur yolu üzerinde konumlanmış olan Fethi Okyar Köşkü'nün girişindeki mimozalı yolda bahçe turu ile şenlik sona erdi.

Mimoza Şenliği

Her yıl düzenlenecek olan etkinlik mimozaların korunması, çoğaltılması  ve  Adalar’ın sembol bitkisi haline gelmesine öncülük edecek.

Son Güncelleme ( Çarşamba, 30 Mart 2011 18:22 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler Mimoza Şenliği ile Dünya Kadınlar Günü ve Mimozaların Açışı Kutlandı