Büyükada’dan Viyola Sesleri

Büyükada Adaevi’nde 6-13 Şubat tarihlerinde “1. Viyola ve Oda Müziği Ustalık Kursu” düzenlenecek. Etkinlik, San Pacifico Latin Katolik Kilisesi’nde ve Büyükada-Kabataş yolcu vapurunda verilecek teşekkür konseriyle sona erecek.

Adalar Müzesi, “1. Viyola ve Oda Müziği Ustalık Kursu”na Büyükada Adaevi’nde ev sahipliği yapıyor. Etkinlik, 6-13 Şubat tarihleri arasında, tanınmış viyola sanatçımız Tuba Özkan’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Ünlü viyola sanatçısı Avusturyalı Prof. Siegfried Fuhrlinger ve Tuba Özkan’ın ders verecekleri kurs, katılımcıların sahne alacağı bir teşekkür konseriyle noktalanacak.

Prof. Siegfried Fuhrlinger ve Tuba Özkan’ın etkinliğe katılan tüm sanatçılarla birlikte verecekleri konser, 1865’te inşa edilen tarihi Büyükada San Pacifico Latin Katolik Kilisesi’nde gerçekleşecek. Aynı gün sanatçılar, Büyükada-Kabataş yolcu vapurunda yapacakları canlı müzik performansıyla Adalar’a veda edecekler. Konser etkinlikleri ücretsiz izlenebilecek.

Adalar Müzesi, geçmişten günümüze Adalar’ın kültürünü ve tarihini paylaşma zemininde kuruluyor. İstanbul’un ilk kent müzesi misyonunu üstlenecek Müze, Adalar’daki kültürel ve tarihi mirasla bugünü harmanlayan etkinliklere de ev sahipliği yapmayı amaçlıyor.

Adalar Müzesi 1. Viyola ve Oda Müziği Kursu Etkinliği Adalar’a Veda Konseri

13 Şubat 2010 Cumartesi, saat 14.30
San Pacifico Latin Katolik Kilisesi, Büyükada

Adalar Müzesi 1. Viyola ve Oda Müziği Kursu Etkinliği İstanbul’a Dönüş Yolunda Adalar Vapuru Canlı Performansı