Weblinks
Müzecilik bilimi ile ilgili dünyadan İnternet bağlantıları.
# Görüntüle
# Web Bağlantısı Tıklamalar
1   Link   St. Louis Kent Müzesi
1997'de açılmış müzedeki sergiler ve diğer etkinliklerin yanı sıra eğitim çalışmaları ve grup programları hakkında bilgi bulunuyor.
2   Link   San Francisco Kent Müzesi
Bu bir sanal müze, yani yalnızca Internet üzerinde var olan bir müze. “Altına hücum” yanında kentteki ünlü yangın ve depremlerle de ilgili çok zengin ve iyi sınıflandırılmış yazılı ve görsel malzeme içeren bir veritabanı var. Ayrıca, sitede kentin ünlü kişilerinin yaşamöykülerine de erişilebiliyor ve online sergilere de yer verilmiş.
3   Link   New York Kent Müzesi
1923'te kurulan müzenin web sitesi çok çeşitli yazılı ve görsel bilgi ve belge içeriyor. ‘Sergiler', ‘Koleksiyon' ve ‘New York Görünümleri' sitenin başlıca bölümlerini oluşturuyor. ‘Okul Programları' bölümünde ise çocuklara yönelik bir dizi program hakkında bilgi veriliyor.
Buradasınız: Anasayfa PROJELER İnternet Bağlantıları Kent Müzeleri - ABD