Adalar Müzesi Bölüm Bölüm Açılıyor

Bir İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Projesi olan Adalar Müzesi açılıyor.

Açılış Sergileri 31 Temmuz’da, Büyükada Çınar Müze Alanı ve Büyükada İskelesi'nde Açıldı. Fotoğrafları görmek için tıklayınız

Müze Açılışı 10 Eylül’de, Büyükada Aya Nikola Hangar’da

Müze bölümlerinden “Ada Sahillerinde Bekliyorum” sergisi ile “Adalılar” sergisi Büyükada Çınar Mevkiinde, “Adalar’da İz Bırakanlar” sergisi ise Büyükada İskelesi’nde ziyaretçilerle buluşuyor.

01 Ada Sahillerinde Bekliyorum

02 Adalılar

03 Adalar’da İz Bırakanlar

04 Adalar Müzesi'ne Erken Bir Gezi

Müze kronolojik ve tematik eksende hazırlanan tüm bölümleri ise 10 Eylül'de Aya Nikola Mevkii’nde bulunan Hangar’da açılıyor.

31 Temmuz’da ön açılış ile başlayan ve 10 Eylül'deki Müze açılışına kadar sürecek etkinlikler bir şenlik havasında gerçekleşecek. 40 gün 40 gece sürecek etkinlikler içinde, konserler, canlandırmalar, yarışmalar, belgesel-film gösterileri, söyleşiler, toplantılar yer alacak. Müzenin bir portal olarak yapılandırılan ve bünyesinde Adalar Kent Arşivi’ni de barındıracak olan web sitesi de www.adalarmuzesi.org adresinde izlenebilir.

Buradasınız: Anasayfa MÜZE Haberler Adalar Müzesi Bölüm Bölüm Açılıyor