ADALARIN KEYFİ ADA BONUS İLE ÇIKAR!

Prens Adaları’nda Ada Bonus ile yapacağınız tüm alışverişlerde hem siz kazanacaksınız hem de Adalar’ın gelişmesine katkı sağlayacaksınız.

Tüm Bonus özelliklerine sahip olan Ada Bonus sayesinde:
• Belediye vergi ödemelerinde 3 taksit imkanı
• İDO ve Mavi Marmara ile Adalar’a %10 indirimli* ulaşım
• Ada Plajlarında % 30’a varan özel indirimler
• Adalardaki işyerlerinde % 20’ye varan puan kazanımı
• Adalar Müzesi’nde % 75 indirimli giriş imkanı
• Ada Bonus Klasikten ilk yıl, Ada Bonus Platinum karttan ise 2 yıl boyunca kart ücreti alınmayacak. Ayrıca tüm Ada Bonus sahiplerine: Medline "Acil Sağlık Hizmetleri Paketi" 1 yıl boyunca limitsiz ve ücretsiz!
• Acil durumlarda doktorlu kara ambulansı hizmeti
• Telefonla 7 gün 24 saat tıbbi danışmanlık
• Acil durum uygulamalarında kullanılan ilaç ve sarf malzemeleri

Medikal bilgi köprüsü ve hastane organizasyonu Ada Bonus Platinum karta sahip olmanız durumunda Türkiye’nin en büyük havalimanlarında otopark ve vale ödemelerinizde % 50 indirimden yararlanabilir, ailece Pazar kahvaltılarınızı %30 indirimle daha keyifli yapabilirsiniz. Üstelik ayın restoranı olarak seçilen restoranlarımızda %50 indirimle yemek yersiniz. Ayrıca ücretsiz kargo gönderimi, vize danışmanlığı, Kayıp, çalıntı kart bildirimlerinde öncelikli kart teslimiyle kesintisiz hizmet, Ücretsiz 25.000 USD teminat limitli Ferdi Kaza Sigortası ek hizmetlerimizle de hayatınızı kolaylaştırırsınız.

*Ada Bonus Kartı başvurunuz onaylanması durumunda 20 TL Bonus hediye edilecektir. Eğer arkadaşınızı Ada Bonus’lu yaparsanız 10 TL daha Bonus kazanmış olacaksınız.

denizbank_adabonuss

Son Güncelleme ( Perşembe, 05 Ocak 2012 18:38 )
Buradasınız: Anasayfa MÜZE Adalar Müzesi Destekçilerimiz